x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actrița Monica Odagiu a accidentat MORTAL un pieton

Actrița Monica Odagiu a accidentat MORTAL un pieton

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2023   •   17:50
Actrița Monica Odagiu a accidentat MORTAL un pieton

UPDATE: Un bărbat de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, astăzi, după ce a fost accidentat mortal de actriţa Monica Odagiu în zona Știrbei Vodă.

Potrivit primelor informații, actrița Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii.Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi, a spus și el, de asemenea, că pietonul era în stare de ebrietate și a traversat neregulamentar.

Știre inițială:Un bărbat de 35 de ani a murit duminică după-amiaza după ce a fost lovit de o mașină pe strada Știrbei Vodă din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, o femeie de 26 de ani care conducea pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului, pietonul a murit.

”La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

×
Subiecte în articol: pieton mort Monica Odagiu actrita