x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pistol: Mi-aș dori ca la finalul anului să putem circula pe A7 de la Ploiești la Pietroasele

Pistol: Mi-aș dori ca la finalul anului să putem circula pe A7 de la Ploiești la Pietroasele

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   21:45
Pistol: Mi-aș dori ca la finalul anului să putem circula pe A7 de la Ploiești la Pietroasele

Sunt aproximativ 50 de km din Autostrada Moldovei, A7, care pot fi puși în circulație anul acesta, afirmă directorul CNAIR, Cristian Pistol, după ce luni a verificat stadiul lucrărilor pe șantierele loturilor 1 și 2 ale autostrăzii Ploiești – Buzău, parte a A7.

„Am verificat astăzi (luni - n.r.) stadiul lucrărilor pe șantierele loturilor 1 și 2 ale autostrăzii Ploiești – Buzău, parte a A7! Mobilizarea constructorilor este momentan satisfăcătoare, dar aș dori ca aceștia să crească, atât mobilizarea, cât și ritmul de muncă, astfel încât la finalul acestui an să putem circula pe autostradă de la Ploiești la Pietroasele”, scrie pe Facebook directorul CNAIR, Cristian Pistol.

El menționează că sunt aproximativ 50 de km din Autostrada Moldovei, A7, care pot fi puși în circulație anul acesta.

Pistol precizează că pe lotul Dumbrava – Mizil (21 km) antreprenor este asocierea Impresa Pizzarotti&SPA - Pizzarotti SA - Retter Projectmanagement SRL, iar pe lotul Mizil – Pietroasele (28,35 km) antreprenor este asocierea SC Coni SRL – Trace Group Hold PLC.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pistol a7 autostrada Moldovei