x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STS anunță că platforma pentru programarea la vaccinare este disponibilă

STS anunță că platforma pentru programarea la vaccinare este disponibilă

18 Ian 2021   •   10:46
STS anunță că platforma pentru programarea la vaccinare este disponibilă

Platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă, anunță STS, după ce luni dimineața era indisponibilă.

„Platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiștii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Național pentru Vaccinări. Aplicația este funcțională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, transmite STS.

Luni dimineața platforma Serviciului de Telecomunicații Speciale pentru programarea la vaccinarea anti-COVID era indisponibilă. STS anunța că în urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare.

Știre inițială Platforma Serviciului de Telecomunicații Speciale pentru programarea la vaccinarea anti-COVID este indisponibilă luni dimineața. STS precizează că lucrează la remedierea problemelor.

„Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață”, anunță STS.

Potrivit sursei citate, echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil.

„Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se menționează în finalul comunicatului de presă.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: sts platforma vaccinare