x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ploieşti - Raluca Stroescu se odihneşte in pace

Ploieşti - Raluca Stroescu se odihneşte in pace

de Nina Marcu    |    26 Apr 2007   •   00:00
Ploieşti - Raluca Stroescu  se odihneşte in pace

Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Raluca Stroescu, tanăra care a incetat din viaţă sambătă dimineaţă, intr-un apartament din Bucureşti.

Conform colegilor acesteia, Raluca ar fi decedat in urma muncii excesive. Tanăra a fost inmormantată in alb, dar nu in rochie de mireasă, la Cimitirul Viişoara din Ploieşti. Doar doi dintre colegii fetei au acceptat să stea de vorbă cu presa şi au admis că, intr-adevăr, condiţiile de muncă la respectiva societate erau infernale. Restul colegilor au fugit de presă şi n-au vrut să comenteze.

Bunicul Ralucăi a reacţionat violent faţă de presă, acuzand-o că işi bagă nasul peste tot. Victoria Gheorghievici, mătuşa Ralucăi, profesoară la UPG Ploieşti, a declarat printre lacrimi că fata nu a făcut decat să inveţe şi să se gandească toată viaţa la alţii. Mătuşa, dar şi alţi colegi de-ai fetei susţin că Raluca a fost extrem de competentă şi de aceea angajatorii au folosit-o atat.

Se prea poate ca familia să ceară, conform rudelor, daune companiei multinaţionale la care lucra tanăra. Raluca Stroescu pare să se fi stins din viaţă ca urmare a ritmului infernal in care lucra. După cum spun apropiaţii Ralucăi, aceasta nu avea nici un pic de timp liber, lucrand inclusiv sambăta, duminica şi noaptea pentru angajatorii ei. Femeia nu era căsătorită şi nu avea copii.

×
Subiecte în articol: observator