x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Română confirmă reţinerea lui Necolaiciuc de către FBI

Poliţia Română confirmă reţinerea lui Necolaiciuc de către FBI

18 Iun 2009   •   00:00

Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române (CNCFR), Mihai Necolaiciuc, a fost reţinut de FBI în Statele Unite, pentru şedere ilegală, a anunţat, astăzi, chestorul Bujor Florescu, şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGP.



Potrivit sursei citate, Biroul Washington a anunţat Biroul român Interpol cu privire la prinderea lui Necolaiciuc pe teritoriul statului american Florida, acuzat de încălcarea legislaţiei americane de imigrare.

Bujor Florescu a subliniat faptul că din 2007 poliţiştii avea date despre faptul că Mihai Necolaiciuc este în Statele Unite, el frecventând adrese din Florida şi Washington.

Interpol va înainta o solicitare Judecătoriei sectorului 1 pentru demararea procedurii de extrădare a lui Necolaiciuc din SUA, a mai spus Bujor, citat de Mediafax.

Fostul director general al CNFC CFR, Mihai Necolaiciuc, este dat în urmărire generală din 26 octombrie 2006, după ce poliţiştii nu i-au dat de urmă, între timp procurorii anticorupţie conexând cele 25 de dosare în care este vizat acuzatul. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator