x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un adjunct de şef de post, găsit împuşcat în maşina de serviciu. Poliţistul, care provocase un accident rutier, a murit la spital

Un adjunct de şef de post, găsit împuşcat în maşina de serviciu. Poliţistul, care provocase un accident rutier, a murit la spital

01 Noi 2012   •   16:04
Un adjunct de şef de post, găsit împuşcat în maşina de serviciu. Poliţistul, care provocase un accident rutier, a murit la spital
UPDATE 19:20 - Ajutorul şefului de post din Miheşu de Câmpie, care a fost găsit împuşcat în cap, joi după-amiază, în maşina de serviciu, după ce a suferit un accident rutier, a decedat la spital, a anunţat comisar şef Livia Popa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş.

Agentul în vârstă de 45 de ani avea trei copii şi lucra în poliţie din anul 1991, iar joi, înainte de accident, se îndrepta către Miheşu de Câmpie, dinspre Şăulia de Câmpie, unde fusese în interes de serviciu, pentru a duce o serie de invitaţii la audieri.

Livia Popa a arătat că martorii au afirmat că maşina condusă de poliţist a scăpat de sub control şi a intrat într-un gard de pe marginea drumului, iar la scurt timp au auzit un zgomot puternic.

Cei doi martori susţin că s-au deplasat la locul accidentului şi l-au găsit pe poliţist cu o plagă împuşcată în zona capului.

Poliţistul în vârstă de 45 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, unde a decedat.

IPJ Mureş a deschis o anchetă pentru a stabili dacă pistolul din dotarea poliţistului s-a descărcat accidental şi care a fost cauza incidentului.

Un poliţist a fost găsit, în această după-amiază, împuşcat în maşina de serviciu. Agentul provocase în urmă cu puţin timp un accident rutier cu maşina poliţiei, în judeţul Mureş. Nu se ştie dacă arma s-a descărcat accidental. Poliţistul a fost dus de urgenţă la spital.


×