x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițiștii bucureșteni au reținut un tânăr bănuit de tâlhărie la o casă de pariuri

Polițiștii bucureșteni au reținut un tânăr bănuit de tâlhărie la o casă de pariuri

10 Feb 2018   •   13:54
Polițiștii bucureșteni au reținut un tânăr bănuit de tâlhărie la o casă de pariuri

Poliţiştii bucureşteni au reţinut, sâmbătă dimineaţă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de tâlhărie la o casă de pariuri din sectorul 6. 

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 25, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă. 

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), transmis sâmbătă AGERPRES, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 25 Poliţie au fost dirijaţi la locul faptei, vineri noaptea, în jurul orei 23,20, după ce casiera de la casa de pariuri a sesizat la apelul de urgenţă 112 faptul că un tânăr de aproximativ 20 de ani a ameninţat-o cu o sticlă spartă şi i-a cerut toţi banii din casierie. 

Casiera s-a speriat şi a fugit, închizând cu cheia uşa de la intrare pentru a îngreuna fuga suspectului, după care s-a îndepărtat pentru a solicita ajutor, iar la revenirea la sediul agenţiei, tânărul nu se mai afla în interior, precizează sursa citată. 

"În urma activităţilor specifice efectuate, sâmbătă-dimineaţă, în jurul orei 2,10, poliţiştii Secţiei 25 au depistat un bărbat care corespundea semnalmentelor furnizate, pe care l-au condus la audieri, iar în urma cercetărilor, acesta a fost reţinut", conform Poliţiei Capitalei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: talharie bucuresti casa de pariuri furt