x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hocus Pocus: 20.000 de euro pe magie! Polițiștii au intrat peste vrăjitoare

Hocus Pocus: 20.000 de euro pe magie! Polițiștii au intrat peste vrăjitoare

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   10:07
Hocus Pocus: 20.000 de euro pe magie! Polițiștii au intrat peste vrăjitoare

Ca prin farmec, cineva care a vrut să-și regleze problemele personale prin vrăji a rămas fără 20.000 de euro. Polițiștii bucureșteni au făcut o razie la vrăjitoarele din Dămăroaia.

Polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție au pus astăzi în aplicare un mandat de percheziție la domiciliu, în Capitală, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Mai exact, din 2021 și până în prezent, patru suspecți ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale prin ritualuri de vrăjitorie, provocându-i un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro. Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Percheziția la domiciliu este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, transmite Poliția.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: vrajitoare politie