x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poveste românească: Frâna bruscă, înjuraturi, bătaie

Poveste românească: Frâna bruscă, înjuraturi, bătaie

26 Sep 2010   •   00:00
Poveste românească: Frâna bruscă, înjuraturi, bătaie
Sursa foto: /apahida.ro

Dacă adevărul e precum zice dictonul - că bătaia ar fi ruptă din rai, atunci, în urmă cu 10 zile, raiul s-a pogorât pe deplin asupra unei curse de călători între Cluj şi Apahida.

Potrivit martorilor, cu "abilitatea" specifică unui conducător al unui camion plin cu cartofi, şoferul autobuzului a pus o frână bruscă.
Cu simţul echilibrului deja perturbat de alcool, unul dintre călători a simţit evenimentul rutier ca pe un atac la propria persoană şi a început să vocifereze. Introducerea fiind deja făcută, fiind însoţit şi de prietena sa, el a continuat repertoriul cu înjurături, strămoşeşti. Vexat, colectivul de oameni ai muncii de pe autobuzul respectiv, şofer şi taxator, au ripostat, mai întâi verbal.
Competiţia de înjurături s-a încheiat brusc, în momentul în care pasagerul recalcitrant a fost coborât din maşină pentru un mic curs de civilizaţie, pumnii şoferului fiind principalul element cu care a fost făcută educaţia.

Opinia publică a reacţionat firesc, neintervenind în dispută, dar filmând incidentul cu aparatele telefonice din dotare şi publicând clipul pe internet. Pumnii şoferului au fost "recompensaţi" cu tăierea a 10% din salariu, tânărul recalcitrant cu pumnii şi martorii oculari cu un reality-show de neegalat!


×
Subiecte în articol: observator