x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Precizari - Am primit la redactie

Precizari - Am primit la redactie

09 Noi 2005   •   00:00

Pentru a clarifica cateva speculatii si neadevaruri aparute in articolul LICITATIE LA TVR, BUNA DE CATAVENCU, publicat de Jurnalul National in data de 8 noiembrie, dorim sa facem urmatoarele precizari:

Compania participanta si desemnata castigatoare a licitatiei este Splendid Media SA, infiintata in anul 2003, care functioneaza sub numele de marca Splendid Mediazece. In urma preluarii de catre Grupul Catavencu, prin intermediul SC Polograf srl, a unui pachet semnificativ de actiuni ale SC Splendid Media SA, departamentul intern de vanzari al Grupului Catavencu, denumit Mediazece, a fost integrat de Splendid Media SA. Compania Splendid Media SA nu are nici o legatura cu domnul Sorin Ovidiu Vantu, asa cum lesne se poate constata la Registrul Comertului. Prin urmare, consideram ca redactorul dumneavoastra a interpretat in mod tendentios explicatiile telefonice oferite de noi si va rugam sa faceti corectiile care se impun. In fapt, despre ce si cum in licitatia organizata de SRTV, daca l-ati fi consultat pe vicepresedintele Grupului Grivco SA, Valentin Nicolau, fost presedinte al TVR, ati fi putut afla lucruri foarte interesante, cel putin despre modul cum a fost administrat spatiul TVR de catre contestatara licitatiei, ARBO Media.

Aflandu-ne in perioada legala de suspendare a procedurii de atribuire a contractului, ne abtinem de la orice alte comentarii, dar, dupa expirarea acesteia, vom explica opiniei publice care sunt interesele si motivatiile recentelor atacuri de presa.

Splendid Media SA, cu numele de marca Splendid Mediazece, ofera servicii specializate pentru majoritatea tipurilor de vehicule media: tv, radio, presa, indoor, outdoor, Internet si advertising neconventional si este membru al European Group of TV and Radio Advertising (EGTA) si al International Advertising Association (IAA).

Splendid Media SA, castigator al licitatiei SRTV

×
Subiecte în articol: observator media splendid splendid media