x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Predoiu solicită o comunicare mai eficientă între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi centru

Predoiu solicită o comunicare mai eficientă între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi centru

de Mediafax    |    07 Feb 2012   •   19:05
Predoiu solicită o comunicare mai eficientă între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi centru

La sfarsitul comandamentului de iarna pe care l-a condus marti seara, premierul interimar, Catalin Predoiu a decsarat ca "am cerut o comunicare mai buna intre Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta si Grupa operativa centrala de la Bucuresti, intre presedintii de consilii judetene si prefecti. Si am cerut transmiterea de informati corecte, exacte catre grupa de la Bucuresti".

Primul-ministru interimar a spus ca in teren lucreaza 4.000 de angajati ai Ministerului de Interne cu aproximativ 2.000 de utilaje de deszapezire, numarul acestora putand fi suplimentat prin rotirea lucratorilor.

De asemenea, Armata are 4.000 de oameni in teren si o mie de utilaje, efectivele putand fi suplimentate cu 4.000 persoane.

Totodata, Predoiu a amintit ca in localitatile unde sunt unitati ale Armatei, care sunt incluse in planurile de interventie, factorii locali trebuie sa activeze aceste planuri.

La nivel national, sunt blocate 237 de drumuri judetene, iar 127 de localitati sunt izolate din cauza conditiilor meteo, cele mai dificile situatii inregistrandu-se in judetele Vrancea, Braila, Ialomita, Buzau si Calarasi.

×