x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul a aprobat schimbarea şefului IGP

Premierul a aprobat schimbarea şefului IGP

de Mara Raducanu    |    Violeta Fotache    |    17 Oct 2008   •   00:00

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a dat curs solicitării ministrului Cristian David şi a dispus eliberarea chestorului Gheorghe Popa din funcţia de şef al IGPR.



Mişcare spectaculoasă în cazul super Loganurilor cumpărate de ministrul de Intrene. Ministrul Cristian David i-a cerut astăzi Primului Ministru eliberarea din funcţie a şefului Poliţiei Române, chestorul Gheorghe Popa.

David îl acuză de management defectuos în derularea programului de achiziţie a autospecialelor de poliţie. "Câtă vreme voi fi eu ministru, acest contract nu se va derula" a spus ministrul de Interne.

Aseară premierul Călin Popescu Tăriceanu a dat curs solicitării ministrului Cristian David şi a dispus eliberarea chestorului Gheorghe Popa din funcţia de şef al IGPR. Informaţia a fost postată pe saitul guvernului.

Chestorul Popa a fost pus la dispoziţia MIRA,urmând a ocupa o functie conform gradului si pregatirii sale profesionale.In locul său a fost nominalizat să asigure interimatul comisarul şef Gheorghe Plai,adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: observator