x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Florin Cîțu, mesaj de Paște: Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile

Premierul Florin Cîțu, mesaj de Paște: Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile

de Alice Petrescu    |    01 Mai 2021   •   17:30
Premierul Florin Cîțu, mesaj de Paște: Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile
Sursa foto: Lucian Alecu

Prim-ministrul Florin Cîţu le-a transmis credincioşilor care se pregătesc să celebreze Învierea Domnului, sărbători pline de sănătate, lumină şi bucurie şi şi-a exprimat încrederea într-o revenire cât mai rapidă la normalitate. 

 

 

De asemenea, premierul le-a mulţumit românilor care respectă regulile de un an de zile şi a cerut ca acestea să fie respectate şi de Paşti. 

"Mulțumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun", a scris Cîţu pe Facebook. 

Șeful guvernului şi-a exprimat convingerea că sacrificiile făcute până acum ne sunt răsplătite şi astfel ne putem reîntâlni în siguranţă cu toţi cei apropiaţi.

" Sărbători pline de sănătate, lumină şi bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăşi greutăţile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!” a mai scris premierul.

 

 

×
Subiecte în articol: florin citu