x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Florin Cîțu nu excude să prezinte Parlamentului PNRR

Premierul Florin Cîțu nu excude să prezinte Parlamentului PNRR

13 Mai 2021   •   22:17
Premierul Florin Cîțu nu excude să prezinte Parlamentului PNRR
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu nu excude să prezinte Parlamentului proiectul PNRR, după ce PSD a amenințat că parlamentarii social-democrați vor intra în grevă parlamentară în caz contrar: „Este un program de care benefiaciază toți românii și trebuie să aibă o prezentare amplă”.

„Comisia (Europeană - n.r.) spune că este problema Guvernului (dacă prezintă proiectul PNRR în Parlament - n.r.). Până la urmă, este un program construit de guvern, care are în spate o coaliție, dar este un program de care benefiaciază toți românii și trebuie să aibă o prezentare amplă. Programul este asumat deja. PNRR este asumat de guvern - am mers la Comisia Europeană, discutăm, îl prezentăm, va fi înaintat de guvern, dar pentru că este un program de care vor beneficia toți românii, este posibil să avem o prezentare și în Parlamentul României. Nu exclud”, spune, joi, la Digi24, Florin Cîțu.

Purtătorul de cuvânt al parlamentarilor PSD, senatorul Radu Oprea, a amenințat luni cu grevă parlamentară.

„În ceasul al doisprezecelea, în ultimul ceas, Guvernul să se trezească și să fim parteneri de dialog inclusiv în Parlament, așa cum este corect, pentru planurile importante, pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, cu titlu de exemplu. Dacă vor continua cu atitudinea pe care au avut-o până acum, da, greva parlamentară va fi unul dintre subiectele care vor fi pe agenda de la Sâmbăta”, spunea Oprea.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu