x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Ungureanu în Vrancea: Nu sunt purtătorul de cuvânt al ANM. Nu anunţăm APOCALIPSA la TV

Premierul Ungureanu în Vrancea: Nu sunt purtătorul de cuvânt al ANM. Nu anunţăm APOCALIPSA la TV

11 Feb 2012   •   08:57
Premierul Ungureanu în Vrancea: Nu sunt purtătorul de cuvânt al ANM. Nu anunţăm APOCALIPSA la TV

La 48 de ore dupa investirea in functia de premier, Mihai Razvan Ungureanu a efectuat prima vizita de lucru, in Vrancea. Insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si cel de Interne, Gabriel Berca, primul ministru a facut apel la seriozitate in rezolvarea problemelor grave din judetul puternic afectat de caderile de zapada.

"Ceea ce se intampla astazi (n.r. - sambata) aici e absolut normal. Pentru asta este facut un stat, sa functioneze. Iarna poate sa fie si asa si tot o sa fie ierni grele. Am atras atentia prefectilor din judetele care nu au probleme in acest moment si care nu sunt intr-o situatie delicata cum e la Vrancea si Buzau sa contribuie cu ajutor. Vor veni in continuare ajutoare in zonele calamitate de la Ministerul Dezvoltarii, de la Ministerul Apararii. In rest seriozitate, seriozitate, seriozitate. In asemenea situatii nu stam, nu ne vaicarim, nu cantam prohodul pe posturile de televiziune, nu vorbim de apocalipsa, pentru asta este un stat puternic, sa lucreze, in rest mobilizarea si rezolvarea problemelor cat mai repede. Haideti la munca acum!", a spus premierul Mihai Razvan Ungureanu, la sedinta cu autoritatile din judetul Vrancea.

"Nu sunt purtatorul de cuvant al ANM. Sigur ca nu s-a terminat iarna. Mai vin ninsori", a mai spus Ungureanu pe teren.

×
Subiecte în articol: vrancea premier mihai razvan ungureanu