x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele unei secţii de votare din Alba a fost înlocuit, în urma unei sesizări că ar fi bolnav psihic

Preşedintele unei secţii de votare din Alba a fost înlocuit, în urma unei sesizări că ar fi bolnav psihic

18 Noi 2009   •   00:00

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Alba a decis, azi, înlocuirea preşedintelui unei secţii de votare din Câmpeni, despre care reprezentanţii PNL sesizaseră că ar fi bolnav psihic, diagnosticat cu psihopatie paranoică, potrivit Mediafax.



Preşedintele BEJ Alba, Georgeta Bişu - Petran, a declarat că membrii BEJ au decis să admită contestaţia depusă de PNL Alba şi să înlocuiască preşedintele unei secţii de votare din Câmpeni. Aceasta a adăugat că BEJ Alba a luat în considerare faptul că persoana respectivă "nu ar avea o bună reputaţie la nivelul localităţii" şi astfel a decis schimbarea sa din funcţia de preşedinte al biroului secţiei de votare respective pentru a elimina orice suspiciuni.

Preşedintele BEJ a adăugat că instituţia nu a putut lua în considerare sesizările PNL potrivit cărora bărbatul este bolnav psihic deoarece liberalii se bazau pe o expertiză medicală de acum 15 ani care nu mai fusese actualizată.

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, a declarat, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii partidului au identificat printre preşedinţii secţiilor de votare o persoană cu probleme psihice, diagnosticată cu psihopatie paranoică. Potrivit lui Roman, bărbatul chiar ar fi apărut în faţa unei comisii medicale care l-a diagnosticat cu "psihopatie paranoică" şi a recomandat ca bărbatul să fie ţinut sub supraveghere şi tratament la Laboratorul de Sănătate Mintală.

×
Subiecte în articol: observator