x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primar corupt

Primar corupt

de Violeta Fotache    |    19 Iul 2007   •   00:00

Primarul comunei Săntana de Mureş, Viorel Bubău, a fost dat pe măna magistraţilor Judecătoriei Tărgu-Mureş, pentru fraudarea bugetului general al Comunităţilor Europene, dar şi pentru fapte asimilate infracţiunilor de corupţie.

Santana de Mureş

Primarul comunei Săntana de Mureş, Viorel Bubău, a fost dat pe măna magistraţilor Judecătoriei Tărgu-Mureş, pentru fraudarea bugetului general al Comunităţilor Europene, dar şi pentru fapte asimilate infracţiunilor de corupţie. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticorupţie Tg. Mureş, primarul, "intămplător" şi preşedinte al Asociaţiei "Clubul de Echitaţie SCORILLO" din comună, a cauzat un prejudiciu de peste 53.000 de euro, din care peste 13.000 de euro proveneau din fonduri SAPARD.

Banii SAPARD au fost daţi pentru finanţarea investiţiei "canalizare in sistem centralizat in comuna Săntana de Mureş cu satele aparţinătoare Săntana, Curteni, Chinari, Bărdeşti", proiect in valoare totală de peste 1,3 milioane de euro, potrivit cererii semnate chiar de primar.

×
Subiecte în articol: observator