x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul comunei Nana, chemat la audieri de comisia de anchetă privind terenurile din Călăraşi

Primarul comunei Nana, chemat la audieri de comisia de anchetă privind terenurile din Călăraşi

13 Ian 2014   •   19:05
Primarul comunei Nana, chemat la audieri de comisia de anchetă privind terenurile din Călăraşi

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile din Călăraşi, Eugen Nicolicea, a declarat, luni, că marţi a fost chemat la audieri primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, miercuri urmând a veni la discuţii reprezentanţii ANRP.

Eugen Nicolicea a declarat, la finalul audierilor de luni, că reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi prefectul au fost supuşi unui "tir de întrebări din partea membrilor comisiei", în urma cărora s-au cerut toate documentele necesare aflării adevărului, în obiectivele pe care comisia de anchetă le are.

Marţi, la comisie urmează să fie audiat primarul comunei Nana, iar miercuri, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţii. Joi, membrii comisiei vor avea studiu individual, pentru studierea tuturor datelor primite în urma audierilor din această săptămână.

Prefectul judeţului Călăraşi, George Iacob, a declarat, luni, după audierile în comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din Călăraşi, că reconstituirea dreptului de proprietate în zona Nana s-a făcut legal, din punctul său de vedere.

×