x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Piedone s-a întors la vechea pasiune. Vezi ce a făcut vineri în Piaţa Sudului

Primarul Piedone s-a întors la vechea pasiune. Vezi ce a făcut vineri în Piaţa Sudului

de Diana Scarlat    |    18 Noi 2011   •   14:33
Primarul Piedone s-a întors la vechea pasiune. Vezi ce a făcut vineri în Piaţa Sudului

Piedone si-a reluat vechiul rol de urmas al lui Cuza si a facut o razie in pietele din subordine in aceasta dupa-amiaza.

Controlul inopinat in Piata Sudului, aflata in subordinea Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, s-a lasat cu amenzi usturatoare si chiar anularea pe loc a trei contracte de inchiriere a tarabelor, dupa ce edilul a constatat ca unii dintre comercianti aveau afisate preturile "intr-o modalitate inselatoare pentru cumparatori", arata reprezentantii primariei. Mai exact, la prima vedere, pretul parea mai mic decat cel real, zecimalele nefiind lizibile.
Primarul Cristian Popescu - Piedone a dispus anularea pe loc a trei contracte de inchiriere a tarabelor, cerand Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, sa verifice si sa certifice prin aplicarea stampilei proprii, corectitudinea modalitatii de afisare a preturilor in pietele aflate in administrarea Primariei. "Le-am cerut reprezentantilor Directiei de Administrare a Pietelor, sa verifice zilnic corectitudinea modului in care comerciantii afiseaza preturile si sa treaca la desfacerea imediata a contractelor de inchiriere a spatiilor comerciale, in cazul in care vor constata tentative de a insela cumparatorii", a declarat primarul Sectorului 4.

×
Subiecte în articol: Piata Sudului cristian popescu piedone