x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Popescu-Piedone a cerut anchetă socială în cazul copilului căzut de la etajul 8

Primarul Popescu-Piedone a cerut anchetă socială în cazul copilului căzut de la etajul 8

13 Sep 2013   •   20:30
Primarul Popescu-Piedone a cerut anchetă socială în cazul copilului căzut de la etajul 8
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Primarul Cristian Popescu-Piedone a cerut Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 să demareze de urgenţă o anchetă socială în cazul copilului de 3 ani care a căzut de la etajul 8 al unui bloc, informează agerpres.ro.

Ancheta socială va urmări dacă micuţul era sau nu supravegheat de părinţi în momentul producerii incidentului.

"Iată că o zi de 13, considerată de superstiţioşi a fi una fatidică, i-a purtat în final noroc micuţului, acesta supravieţuind miraculos căderii de la etajul 8. Sper din tot sufletul să se facă bine cât mai repede", a declarat primarul sectorului 4.

Accidentul a avut loc vineri, în jurul prânzului, copilul supravieţuind miraculos căderii, care a fost amortizată de copertinele balcoanelor de la etajele inferioare şi de crengile unui copac.

După ce incidentul a fost anunţat la apelul de urgenţă 112, copilul a fost preluat de un echipaj SMURD, care, după ce i-a restabilit funcţiile vitale, l-a transportat la Spitalul "Marie Curie".

Din nefericire, medicii au constatat că micuţul are leziuni interne majore şi l-au operat de urgenţă, în prezent el aflându-se în secţia de terapie intensivă. Cu toate acestea, medicii sunt optimişti privind evoluţia clinică a micuţului pacient.

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone