x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce făcea Piedone în miez de noapte?

Ce făcea Piedone în miez de noapte?

de Redacția Jurnalul    |    19 Iul 2023   •   10:28
Ce făcea Piedone în miez de noapte?

În sectorul 5 a început curățenia generală. Primarul PUSL, Cristian Popescu Piedone, revenit în forță după nedreapta condamnare, infirmată de ICCJ, a declanșat în această dimineață curățenia generală în sectorul 5, care se va încheia la jumătatea lunii august.

Cristian Popescu Piedone a împărțit sectorul 5 în 20 de zone de activitate și s-a apucat de treabă în această dimineață, la ora 04.00. Zeci de utilaje și sute de angajați aparținând companiilor primăriei au ieșit pe străzile sectorului.

”Activitate la foc continuu 24/24. Spălăm străzile, trotuarele, bordurile, aleile. Strângem gunoaiele din grădini, parcuri, părculețe! Igienizăm în jurul blocurilor, în curțile școlilor, liceelor, creșelor și grădinițelor! Defrișăm uscăciunile, alungăm buruienile, cosmetizăm arborii sănătoși! Ridicăm rablele de pe domeniul public!”, a declarat în această dimineață primarul PUSL, Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, edilul transmite bucureștenilor din sectorul 5 că în această perioada primăria va colecta gratuit obiectele voluminoase de care aceștia nu mai au nevoie în casele lor. Pentru asta,  Piedone așteaptă solicitările și sfaturile la numărul de telefon 031.9451.

”Muncim cât trebuie și facem imposibilul... posibil!”, a declarat primarul PUSL în această dimineață, asigurându-i pe bucureștenii sectorului 5 de recunoștință.

dinamo

 

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone sector 5