x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Urziceniului cere MAI carantinarea localității Bărbulești: Oamenii nu respectă restricțiile

Primarul Urziceniului cere MAI carantinarea localității Bărbulești: Oamenii nu respectă restricțiile

24 Apr 2020   •   20:58
Primarul Urziceniului cere MAI carantinarea localității Bărbulești: Oamenii nu respectă restricțiile
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Urziceniului, Constantin Sava, cere Ministerului Administrației și Internelor (MAI) restricționarea accesului locuitorilor din Bărbulești în municipiu, doarece aceștia din urmă „nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19”, conform unui anunț publicat pe pagina de Facebook a primăriei.

„Deoarece vecinii noștri nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19, primarul municipiului nostru, Constantin Sava, a făcut mai multe adrese către Ministerul Administrației și Internelor și către prefectură pentru a restricționa accesul locuitorilor din Bărbulești în municipiu. Reamintim că această localitate are foarte multe cazuri confirmate care indică prezența noului coronavirus”, se arată într-un mesaj postat vineri.

Mesajul este însoțit și de copia a două adrese transmise de edil către MAI și Prefectura Județului Ialomița.

În cele două documente, Sava susține că „unele dintre instituțiile care au în atribuție circulația, paza și ordinea persoanelor sunt depășite de situația creată în comuna Bărbulești”.

Astfel, edilul din Urziceni cere instituirea carantinei pentru comuna Bărbulești, dar și limitarea circulației cetățenilor dinspre și înspre comuna Bărbulești.

„Măsurile luate sunt justificate de faptul că Municipiul Urziceni este un nod de comunicație rutieră și feroviară importantă și este frecvent tranzitat de persoane din comuna Bărbulești în număr foarte mare, care sunt reîntoarse din zonele afectate de COVID-19 și nu au respectat niciun fel de reguli de conviețuire civilizată”, arată Constantin Sava .

Comuna Bărbulește este cunoscută pentru numeroasele persoane care locuiesc aici și au legătură cu sfera interlopă, motiv pentru care localitatea se află în topul zonelor infracționale din România.

Sursa: Mediafax

×