x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prime Studios - cum te ajută acest studio să trăiești viața la care visezi

Prime Studios - cum te ajută acest studio să trăiești viața la care visezi

30 Aug 2021   •   12:33
Prime Studios - cum te ajută acest studio să trăiești viața la care visezi

Dacă este să ne raportăm la salariul minim pe economie și prețurile pe care le găsești în România, unii ar putea spune că suntem supereroi că putem să trăim așa. Ai de plătit facturi, ai de plătit medicamente, mâncare trebuie și nici nu te lăfăi cu cine știe ce bunătățuri gastronomice, mai ai nevoie de produse de igienă personală, poate ți se mai strică ceva prin casă sau la mașină și lista poate continua. La finalul lunii cu salariul de aici poți doar spune că ai supraviețuit. Și același ciclu vicios continuă și simți cum lucrezi pentru alții, nicidecum pentru tine. Să mai strângi bani de vreo călătorie, poate doar în jurul blocului.

 

Simți că se scurge viața din tine, în special dacă este un job care nu-ți place și ajungi acasă extenuat fizic și psihic. Simți că practic bați pasul pe loc și tu nu mai ajungi niciodată să-ți îndeplinești visurile.

 

Ei bine, se poate schimba radical situația și implicit viața ta dacă alegi să începi o carieră la Prime Studios. Acesta este un studio videochat Bucuresti, printre cele mai exclusiviste existente la ora actuală. Aici lucrezi într-un mediu de lux, condițiile de lucru sunt optime și nu ești stresată o zi în viața ta. Hai să descoperi mai jos ce avantaje ai dacă te decizi să te alături echipei de modele.

 

Uită de problemele financiare

 

Angajându-te la Prime Studios vei obține o independență financiară și vei fi mai fericită ca niciodată. Job-ul este 100% legal, primești salariu fix și ai posibilitatea de a câștiga comisioane substanțiale, aici depinzând și implicarea ta în conversațiile online. Aici s-au alăturat chiar și modele de la alte studiouri și nici că au mai plecat la cât de bine le este. Dar nu e necesar să ai experiență în domeniu, fiindcă vei primi training-uri de specialitate de la ei. Singurul criteriu ar fi să cunoști bine limba engleză, însă nu e ceva ce te exclude. Fiindcă aceștia îți oferă chiar și 3 luni de cursuri gratuite de limba engleză.

 

În prima lună lucrată la acest videochat studio in Bucuresti aici poți ajunge să câștigi 1000$, iar pe parcurs sumele cresc extraordinar de mult. După 3 luni un model de talie medie care nu are multă experiență poate câștiga 10 000 lei, iar un model de talie mare, care știe cum să se plieze pe conversațiile cu membrii, poate ajunge la sume de minim 25 000 lei. Salariul este practic dublu față de cel minim pe economie, deci ieși câștigată numai din asta. Comisioanele vor fi doar cireașa de pe tort pentru tine și în scurt timp vei putea să îți cumperi poate o mașină la care visai sau orice altceva.

 

Poți câștiga premii și bonusuri

 

În fiecare lună, modelul cu cele mai multe ore petrecute online este trimisă într-un city break plătit. Deci acum poți și călători, poți în sfârșit să duci viața de lux pe care ți-o doreai. De asemenea, în fiecare an studioul organizează concursuri și ai posibilitatea de a câștiga o operație estetică la alegere.

 

După prima lună de lucru la ei primești 500$ bonus, iar dacă aduci și o prietenă care să se alăture echipei, după prima ei lună de lucru acolo primești 200$ bonus.

 

De asemenea la acest studio poți opta în fiecare săptămână pentru ce program vrei de dimineața, intermediar sau seară. Astfel tu ai timp și de viața personală. Dacă îți faci griji că te văd rudele sau cunoștințele, nu ai de ce. Odată ce îți este creat contul tu poți gestiona singură confidențialitatea și tu permiți cui să te vadă și cui nu. Totodată, poți alege aici între videochat normal și videochat non-adult, iar în cel din urmă pur și simplu doar discuți cu membrii.

 

Poți renunța oricând dorești, cu un preaviz de 5 zile. Însă, odată ce vei observa cât de tare se va transforma viața ta în bine, câștigurile vor fi fabuloase și vei fi mai aproape că niciodată de îndeplinirea visurilor pe care le-ai tot amânat, îți vei dori să rămâi cu siguranță.

 

Eliberează-te de job-ul actual și vino la Prime Studios!

 

Contact:

 

0725 165 944

 

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

×