x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PRIMELE IMAGINI cu noul metrou care va circula în Capitală. Garniturile vor intra în subteran de luna viitoare

PRIMELE IMAGINI cu noul metrou care va circula în Capitală. Garniturile vor intra în subteran de luna viitoare

16 Sep 2013   •   09:45
PRIMELE IMAGINI cu noul metrou care va circula în Capitală. Garniturile vor intra în subteran de luna viitoare
Sursa foto: http://forum.metrouusor.com

16 noi trenuri de metrou CAF vor intra în subteranul Bucureștiului, de luna viitoare. Pe forumurile de profil au apărut deja fotografii cu trenurile pregătite să vină în România. Trenurile, construite de Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles S.A, care au fost fotografiate chiar în Spania, au indicativele BM3 (Bucharest Metro). Fotografiile au fost postate pe forumul metrouusor, de către subway guru, potrivit b365.ro.

Cele 16 trenuri costă 97 de milioane de euro, fără TVA. Primele 4 garnituri au fost asamblate în Spania, iar următoarele 12 vor fi asamblate în Bucureşti, la Atelierele Griviţa.

Trenurile CAF sunt compuse din câte şase vagoane unite prin burduf, au sistem de tracţiune şi de frânare controlat cu microprocesor, caroseria realizată din oţel inoxidabil, sistem îmbunătăţit de bare de sprijin pentru călători, uşi culisante cu autoblocare şi protecţie la prinderea persoanelor între uşi. Trenurile produse de Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles circulă deja în Bruxelles, Istanbul, Barcelona, Roma, Madrid sau Sao Paulo.

×