x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele nume din serialul de dezvaluiri al Elenei Udrea: Raluca si Valeriu Turcan, Cristian Rizea, Oreste si.. "Maestrul"

Primele nume din serialul de dezvaluiri al Elenei Udrea: Raluca si Valeriu Turcan, Cristian Rizea, Oreste si.. "Maestrul"

04 Feb 2015   •   19:04
Primele nume din serialul de dezvaluiri al Elenei Udrea: Raluca si Valeriu Turcan, Cristian Rizea, Oreste si.. "Maestrul"

Pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea promitea fanilor sai dezvaluiri importante despre anumiti politicieni si jurnalisti, care au primit finantari din partea celor acuzati de incalcarea legii.

"Cândva am spus că “justiţie până la capăt” este un principiu eficient doar dacă este însoţit de adevăr până la capăt.
Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc.
De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei.", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.


Primele nominalizari au fost facute de Elena Udrea intr-o interventie telefonica la postul de televiziune B1TV, imediat dupa ce DNA a solicitat Parlamentului aviz pentru arestarea sa preventiva.

"Raluca Turcan. Al doilea nume, Valeriu Turcan, spre exemplu. Domnul Rizea, de la PSD, ca sa dau si alte nume. Domnul Oreste, un jurnalist sau ce-o fi dansul. Sau domnul "Maestru", un domn despre care, imi cer scuze, nu-mi amintesc acum cum il cheama, dar e toata ziua la televizor", a declarat Udrea cand a fost rugata sa dea niste nume de pe lista sa.

Suprinzatoare  joaca de-a lipsa de memorie a Elenei Udrea in legatura cu "Maestrul", pe care a dorit doar sa-l incalzeasca, fara sa-l nominalizeze in mod direct, fiind vorba cel mai probabil de Ion Cristoiu, despre a carui tipografie,  din Buzau, a primit un contract din partea ministerului condus in acea perioada de Elena Udrea.
 
 

Vezi declaratia vizand numele politicienilor si jurnalistilor la minutul 12.34

 

×