x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele picturi 3D, realizate de un român GALERIE FOTO

Primele picturi 3D, realizate de un român GALERIE FOTO

16 Apr 2013   •   12:21
Primele picturi 3D, realizate de un român GALERIE FOTO

Daniel Relenschi are doar 25 de ani şi este artistul care a făcut prima  pictură 3D din România pe asfalt şi primul pictor din lume care a reuşit  să facă primul tablou 3D în ulei, scrie RTV.NET.

Pe o pânză albă sau pe un asfalt prăfuit, tânărul din Botoşani creează  adevărate opere de artă. Nu trebuie să fii cunoscător pentru a rămâne  fără cuvinte în faţa lucrărilor sale.

Citeşte şi Picturi 3D pe corpul uman GALERIE FOTO

Pentru Daniel Relenschi pictura este mai mult decât o simplă pasiune,  este un mod de a trăi, de a vedea şi înţelege frumosul din jurul lui.  Lucrările sale sunt adevărate opere de artă, adevărate capodopere. Are  doar 25 de ani şi până acum a reuşit să picteze aproape 2.000 de  tablouri. A îndrăgit desenul de mic, însă primul tablou l-a realizat în  urmă cu cinci ani. Drumul spre pictură a fost greu şi cu multe obstacole.

Citeşte şi Imaginile care sar din tablou: Picturi 3D, într-o expoziţie  inedită în China FOTO

Primele tablouri le-a făcut în 2008, atunci când a avut şi prima  expoziţie. Şi-a prezentat lucrările la Sala Polivalentă din Muzeul  Judeţean Botoşani unde a avut un mare succes. Din acel moment, viaţa  artistului s-a schimbat radical. Au urmat numeroase comenzi şi  provocări. A pictat tablou după tablou şi a reuşit de fiecare dată să  impresioneze cu talentul său. În cinci ani a pictat aproape 2.000 de  tablouri.

Citeşte şi Ziua în imagini: incredibile picturi stradale 3D

"În pictura mea se găseşte tot ce e frumos. Încerc să pictez frumosul  sau să-l reinventez. Câteodată sunt tentant să pictez şi alte lucruri şi  încerc să nu-mi dau frâu acestor imbolduri", spune pictorul.

Descoperă pe RTV.NET mai multe picturi 3D ale lui Daniel Relenschi şi  află povestea lui de viaţă.

×