x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primim la redactie - Group 4 Falck dezminte prezenta bancnotelor false

Primim la redactie - Group 4 Falck dezminte prezenta bancnotelor false

08 Dec 2005   •   00:00

Presedintele companiei de transport valori Group 4 Falck Romania, Liviu Tarsea, a trimis redactiei noastre un drept la replica referitor la articolul publicat de Jurnalul National la data de 6 decembrie 2005 sub titlul "Romania, atacata cu euro falsi".

Presedintele companiei de transport valori Group 4 Falck Romania, Liviu Tarsea, a trimis redactiei noastre un drept la replica referitor la articolul publicat de Jurnalul National la data de 6 decembrie 2005 sub titlul "Romania, atacata cu euro falsi". In materialul primit se arata intre altele:

"Prin articolul sus-mentionat, jurnalistul a afirmat ca, in urma cu zece zile, «in cursul unor operatiuni de transport de numerar a fost descoperita o suma importanta de bancnote false», precum si «falsul ar fi fost descoperit de firma de transport valori Group 4 Falck», informatie nereala (...) Totodata se afirma ca «la aceasta ora se desfasoara o vasta ancheta pe baza traseului transportului de bani falsi». In conditiile in care informatia privind valuta falsa este nereala, Group 4 Falck nu este la curent cu desfasurarea vreunei anchete pe aceasta tema. (...) In aceste conditii, afirmatia ca «a fost descoperita o suma importanta de bancnote false» consideram ca este de natura a pune in pericol sistemul bancar din Romania si totodata este de natura sa prejudicieze in mod grav imaginea clientilor societatii noastre, clienti care au fost enumerati in cadrul articolului (...)

×
Subiecte în articol: observator