x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prins in hore

Prins in hore

de Roxana Roseti    |    15 Iul 2007   •   00:00
Prins in hore
Sursa foto: LUCIAN TUDOSE/

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a serbat ieri implinirea celor 49 de ani la sediul central al partidului. A primit numeroase cadouri şi buchete de trandafiri roşii, albi şi galbeni.Â

La aniversare - Geoană, cu căluŞari şi sărbe

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a serbat ieri implinirea celor 49 de ani la sediul central al partidului. A primit numeroase cadouri şi buchete de trandafiri roşii, albi şi galbeni.Â


Mircea Geoană s-a prezentat la sediul din Kiseleff ieri in jurul orei 11:00. A fost aşteptat de un "comitet de primire" format ad-hoc din cei care au dorit să il felicite chiar la intrarea in sediu. Printre primii care au venit la sediul central al PSD pentru a-l felicita pe Geoană s-a numărat preşedintele de onoare, Ion Iliescu.

SFATURI. Ion Iliescu i-a făcut cadou o sticlă de vin şi una dintre cărţile sale şi i-a urat următoarele: "50 este vărsta maturităţii. 60 este vărsta inţelepciunii. Eu iţi doresc inţelepciune. Ăsta e un vin de Cotnari, Cotnariul străluceşte prin vinurile de desert. Şi asta e prima mea carte despre Revoluţie".

Cadouri de la reprezentanţi ai PSD Bucureşti, urări de la Petre Roman, o icoană de la preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, o reprezentaţie a unui ansamblu de căluşari - dar din partea vicepreşedintelui PSD Ion Toma. Geoană s-a prins in horele şi sărbele olteneşti din zona din care provine. Nici periniţa nu l-a lăsat rece şi chiar a ingenunchiat pe batistă.

PINK FLOYD. Toate acestea, după ce acasă s-a delectat, potrivit propriilor spuse, cu melodiile trupei Pink Floyd: "M-am sculat la şase dimineaţa. In sufragerie dau peste cadoul de la copii şi de la nevastă, de la Mihaela - o combină muzicală. Am ascultat Pink Floyd". Mircea Geoană a mai spus că in cursul dimineţii a fost sunat de fostul premier Adrian Năstase: "Mi-a urat la mulţi ani, şi eu i-am urat multă forţă şi să reziste atacurilor politice la adresa lui".

×
Subiecte în articol: observator