x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorii DIICOT au anihilat o grupare care planuia o spargere la un cazinou ilegal din Campina

Procurorii DIICOT au anihilat o grupare care planuia o spargere la un cazinou ilegal din Campina

13 Apr 2013   •   13:06
Procurorii DIICOT au anihilat o grupare care planuia o spargere la un cazinou ilegal din Campina

O grupare formata din romani si moldoveni, care planuia sa dea o spargere la un cazinou ilegal din Campina, folosind arme de foc, a fost anihilata de procurorii DIICOT, care au facut mai multe perchezitii in acest caz si vor audia 15 suspecti.

 
Procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Ploiesti, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Ploiesti, au destructurat unui grup infractional organizat, format din cetateni moldoveni si romani, specializat in infractiuni de violenta, cu folosirea armelor de foc, conform unui comunicat al DIICOT, citat de Mediafax.
 
Potrivit anchetatorilor, din cercetari a rezultat ca membrii gruparii intentionau sustragerea, prin violenta si folosirea armelor de foc, a unor sume importante in valuta, rezultate din organizarea ilegala de jocuri de noroc, de catre membri cunoscuti ai lumii interlope prahovene, intr-o incinta din Campina.
 
In acest caz, procurorii DIICOT au prins in flagrant, joi, in Campina, doi membri ai gruparii, in autoturismul cu care acestia se deplasau fiind descoperite un pistol cu amortizor si munitia aferenta, un pistol cu gaze, cagule, boxuri si catuse.
 
De asemenea, anchetatorii au facut cinci perchezitii in Bucuresti si in Campina, la locuintele invinuitilor si la cazinoul ilegal, in urma carora in casa unui alt membru al gruparii au fost gasite 42 de cartuse si un pistol.
 
La sediul DIICOT Ploiesti vor fi audiate 15 persoane, urmand ca, ulterior, sa fie dispuse masurile legale fata de invinuiti, se mai arata in comunicat.
 
La acest caz au colaborat si ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Ploiesti, BCCO Bucuresti si lucratori SIAS si SAS.

×
Subiecte în articol: procurori diicot spargere cazinou campina