x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PROTESTE Pungeşti. Un jandarm a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă

PROTESTE Pungeşti. Un jandarm a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă

02 Dec 2013   •   10:05
PROTESTE Pungeşti. Un jandarm a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Un jandarm în vârstă de 24 de ani a fost transportat luni dimineață cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a alunecat într-un șanț la Pungești, unde mai mulți localnici protestează față de decizia Chevron de a pătrunde cu utilajele pe perimetrul din localitatea Siliștea în vederea amplasării primei sonde de explorare a gazelor de șist din județ.

"Jandarmul a fost transportat cu o ambulanță detașată în zona Pungești după ce a suferit o contuzie lombară. În cursul dimineții alți doi cetățeni care se aflau la Pungești, unul în stare de lipotimie și altul cu traumatism toraco-abdominal au fost de asemenea duși la spital de două ambulanțe", a declarat pentru Agerpres managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentanții Chevron au pătruns luni dimineață cu primele utilaje în localitatea Siliștea. Drumul județean care face legătura între Vaslui și comuna Pungești este în continuare blocat. Forțe impresionante de ordine au fost detașate în zonă, iar reprezentanții presei nu au acces în perimetrul de la Siliștea.

Atât prefectul județului, Radu Renga, cât și reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui nu au putut fi contactați pentru a oferi informații cu privire la situația de la Pungești.

×