x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre, din nou tată: Soția sa, Roxana, a născut un băiețel. Ce nume au ales pentru cel mic

Radu Mazăre, din nou tată: Soția sa, Roxana, a născut un băiețel. Ce nume au ales pentru cel mic

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2024   •   13:15
Radu Mazăre, din nou tată: Soția sa, Roxana, a născut un băiețel. Ce nume au ales pentru cel mic
Sursa foto: spynews/hepta

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a devenit tată pentru a doua oară, trăind momente de bucurie alături de soția sa, Roxana Mihalache. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, într-o clinică privată din Capitală. Nașterea a avut loc în cel mai mare secret, Mazăre preferând să păstreze discreția în legătură cu acest eveniment important.

Bucurie în familia Mazăre: al doilea băiat

Roxana, partenera de viață a lui Radu Mazăre, a născut ieri, aducându-i fostului edil al Constanței cel de-al doilea fiu. Travaliul nu a fost unul dificil, iar atât mama, cât și copilul sunt în stare perfectă de sănătate. Nașterea s-a desfășurat într-o clinică privată, unde familia se bucură de îngrijiri excelente, potrivit Replica.

Cu toate că fostul edil nu a dorit să mediatizeze acest moment, știrile despre sarcina Roxanei au apărut în primăvară, când Mazăre a fost eliberat din închisoare, iar soția sa a afișat o burtică vizibilă. La acea vreme, Roxana Mihalache declara emoționată: „Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum”.

Roxana Mihalache, sprijinul lui Radu Mazăre în cele mai grele momente

Roxana a fost alături de Radu Mazăre în cele mai dificile perioade din viața acestuia, inclusiv în timpul detenției sale. În luna mai, la ieșirea din închisoare, Mazăre a mărturisit că își dorește o familie completă și fericită, alături de soția și copilul său.

Cuplul s-a căsătorit în timp ce Mazăre era încă încarcerat, Roxana preluând inclusiv gestionarea afacerilor acestuia din Madagascar. Totodată, fiul cel mare al lui Mazăre, Răducu, în vârstă de 30 de ani, este entuziasmat de venirea pe lume a frățiorului său, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre cei doi.

Ce nume au ales pentru băiețel

Radu Mazăre a anunțat deja că băiețelul său va purta numele Aris. Numele are origini grecești și înseamnă „cel mai bun”. În mitologia greacă, Ares este zeul războiului și fiul lui Zeus și Hera. În diferite culturi, Aris poate fi considerat un nume ce face referire la localitatea Arras din Franța sau la o variantă a numelui Aristotel, cunoscutul filozof grec din Antichitate.

 

×
Subiecte în articol: Roxana Mihalache Radu Mazăre tata