x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rafila: Dacă vom continua cu aceiași oameni, supunem poporul român unui experiment nefericit

Rafila: Dacă vom continua cu aceiași oameni, supunem poporul român unui experiment nefericit

20 Oct 2021   •   11:14
Rafila: Dacă vom continua cu aceiași oameni, supunem poporul român unui experiment nefericit
Sursa foto: Lucian Alecu

Vicepreședintele PSD Alexandru Rafila a spus miercuri, în plenul Palamentului, că social-democrații vor vota împotriva Guvernului propus de Dacian Cioloș.

Alexandru Rafila s-a referit la discursul lui Dacian Cioloș în fața plenului.

„A fost un discurs perfect, un discurs ideal, care ne duce într-o poziție prin care noi trebuie să credem că în acest discurs sunt lucruri care ar putea să se întâmple în România. Dar avem în minte lucrurile care s-au întâmplat în trecut. Noi nu putem să mergem înainte doar pe baza unui discurs. Să vedem ce s-a întâmpla în acest an care a trecut. (...) În momentul de față suntem în situația în care avem 18.000 de cazuri de zi, peste 500 de persoane care decedează zilnic și nu am auzit la audierile doamnei ministru niciun moment în care dânsa sau partidul din care face parte să își asume responsabilitatea pentru această tragedie”, a spus Rafila în Parlament.

Acesta a precizat că PSD va vota împotriva Cabinetului propus de Dacian Cioloș.

„Mă gândesc că domnul Dacian Cioloș, care dorește să devină șeful unui Guvern de tranziție, cum spune dânsul, a folosit acest discurs pentru a crea o responsabilitate suplimentară către parlamentari, care ar trebui să renunțe la responsabilitatea politică și să voteze un Guvern care prin tot ceea ce a făcut prin repezentanții săi în Guvernul precent a demonstrat că nu poate să gestioneze o astfel de situație. Cred că în această perioadă dacă continuăm cu aceiași oameni supunem poporul român unui experiment nefeicit”, a mai declarat Alexandru Rafila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila