x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate

Încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   14:15
Încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță, marți, că încă cinci victime ale exploziilor de la Crevedia au fost externate. El precizează că sunt trei răniți cu arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului.

„Cei trei pacienți în stare foarte gravă sunt stabili în momentul de față. Probabil este vorba despre pacientul nepalez de la Bagdazar, care este în stare critică. Sunt trei pacienți cu arsuri în proporție de peste 90 la sută”, spune Alexandru Rafila.

El anunță că alți pacienți au fost externați.

„O altă informație diferită față de bilanțul de ieri (luni - nr.) este că încă câțiva pacienți, cinci dacă nu mă înșel, s-au externat, alături de cei 12”, încheie Rafila.

Ministerul Sănătății anunța, luni, că 12 pacienți răniți în timpul exploziilor de la stația GPL din Crevedia au fost externați, 12 au fost transferați în străinătate, iar trei sunt în stare critică, intubați și ventilați mecanic.

Conform documentului, 29 de pacienți sunt în stare medie sau ușoară. Două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni - soț și soție - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne - pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rafila răniţi crevedia