x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raspunde corect şi câştigă două invitaţii la filmul "Nut Job 2: Goana după alune"

Raspunde corect şi câştigă două invitaţii la filmul "Nut Job 2: Goana după alune"

29 Aug 2017   •   16:37
Raspunde corect şi câştigă două invitaţii la filmul "Nut Job 2: Goana după alune"

După ce au dat lovitura la magazinul cu alune, veveriţa Surly, Buddy, Andy şi celelalte vietuiţoare din Liberty Park se văd acum ameninţate de planurile primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un zgomotos parc de distracţii. Pentru a-şi salva căminul, animalele trebuie să ia rapid măsuri. Surly, şoricelul Buddy şi prietenii lor blănoşi îşi unesc forţele şi îşi dau seama că nimic nu e imposibil când lucrezi în echipă. Mergi la cinema să vezi animatia  "Nut Job 2: Goana după alune", dublată în limba română de CRBL, Adelina Pestriţu şi multe alte vedete.

Răspunde la întrebarea de mai jos, trimiţând un email la adresa concurs@jurnalul.ro, şi poţi câştiga două invitaţii la "Nut Job 2: Goana după alune", valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucureşti. Invitaţiile sunt valabile de luni până vineri. Câştigătorii pot merge la film cu buletinul şi cu emailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Personajul principal din seria "Nut Job" este o veveriţă cu abilităţi de lider. Care este numele sau?

a)      Surly

b)      Buddy

c)       Andy

Câştigătorii îşi dau acordul ca datele lor personale să fie transmise către Cine Globe Auchan Titan, acestea urmând a fi folosite doar pentru facilitarea accesului în sală.

×