x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răsturnare de situație în scandalul voturilor de la Sectorul 1. Daniel Tudorache ar fi învins-o pe Clotilde Armand

Răsturnare de situație în scandalul voturilor de la Sectorul 1. Daniel Tudorache ar fi învins-o pe Clotilde Armand

de Alice Petrescu    |    12 Mai 2021   •   10:43
Răsturnare de situație în scandalul voturilor de la Sectorul 1. Daniel Tudorache ar fi învins-o pe Clotilde Armand

Renumărarea voturilor, de la Sectorul 1 al Capitalei, dispusă la solicitarea SIIJ s-a termina, iar Daniel Tudorache ar fi bătut-o pe Clotilde Armand cu peste 1.000 de voturi. 

Potrivit Antena 3, în urma acțiunii, au fost descoperite diferențe mari între voturile renumărate si cele raportate de secții.

Operațiunea de renumărare a voturilor ar fi avut loc la sediul Serviciului Control Intern, din Capitală. Poliţiştii şi procurorii ar fi inspectat toţi sacii cu voturile de la alegerile locale care au avut loc anul trecut.

Fostul edil al sectorului 1, Daniel Tudorache, a intrat în direct la Antena 3 unde spus că așteaptă comunicatul oficial al Parchetului General.

Reamintim că întregul scandal a pornit după ce Daniel Tudorache și-a acuzat contracandidatul la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, că ar fi fraudat alegerile. La acea vreme, în spaţiul public au apărut imagini  în care un consilier al candidatei Clotilde Armand manipulează sacii plini cu buletine de vot adunaţi în sediu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Daniel Tudorache Clotilde Armand