x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razie în Sectorul 4: Mărfuri false de un milion de lei confiscate

Razie în Sectorul 4: Mărfuri false de un milion de lei confiscate

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2024   •   17:02
Razie în Sectorul 4: Mărfuri false de un milion de lei confiscate

Produse contrafăcute în valoare de aproximativ un milion de lei au fost găsite într-un magazin din Sectorul 4 al Bucureștiului. Descoperirea a fost făcută în urma unei acțiuni ample a autorităților, care au făcut 43 de percheziții.

Duminică, polițiștii din Sectorul 4 au făcut 43 de percheziții în București, Sectorul 4, într-un dosar penal pentru punere în circulație a unui produs purtând marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Din probatoriu a reieșit că, într-un spațiu comercial din Sectorul 4, mai multe persoane fizice și juridice vând produse susceptibile a fi contrafăcute.

Au fost confiscate bunuri susceptible a fi contrafăcute, precum haine, parfumuri, detergenți și medicamente, a căror valoare este de aproximativ 1.000.000 de lei, potrivit Poliției Capitalei.

În acest context, a fost organizată și o acțiune de tip „Razie” lângă spațiul comercial din Sectorul 4, fiind legitimate 186 de persoane și controlate 94 de mașini. Totodată, au fost făcute 50 de testări cu aparatul AlcoolTest și o testare cu aparatul DrugTest.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: razie sector 4 mărfuri false un milion lei