x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacție DURĂ a polițistului Marian Godină la adresa lui Gabriel Oprea: ”Umanoid fără creier”

Reacție DURĂ a polițistului Marian Godină la adresa lui Gabriel Oprea: ”Umanoid fără creier”

17 Mai 2016   •   09:22
Reacție DURĂ a polițistului Marian Godină la adresa lui Gabriel Oprea: ”Umanoid fără creier”

Marian Godină a postat recent pe Facebook o reacție extrem de dură la adresa fostului ministrul de Interne, Gabriel Oprea, în contextul publicării interceptărilor în dosarul Limuzina.

Polițtistul își arată dezgustul și revolta atitudinii lui Oprea cat și a celor care conduc Ministerul de Interne.

”Nu am înțeles de ce fețele infractorilor se modifică de-a lungul timpului, în funcție de "îndeletnicirea" pe care o au. Hoții au un anumit tip de față, pe prostituate le bungheşti imediat, proxeneții la fel, escrocii au şi ei o mufă aparte, tâlharii arată într-un anume fel, criminalii în serie au şi ei o fizionomie specifică.


Mă uit la fața ăstuia şi nu îmi pot da seama dacă arată a hoț, escroc, nesimțit, "prostituat", criminal, tâlhar sau dacă fața lui le cuprinde pe toate.


Am citit articolul ăsta şi mi-a stricat ziua de dimineață. Vă dați seama cât de proşti ne cred oamenii ăstia? Cum ne privesc ca pe nişte viermi, de acolo din viața lor luxoasă? Câtă nesimțire îți trebuie ca să spui că ai luat o maşină atât de scumpă pentru că aveai nevoie de protecție, fiind urmărit de un serviciu secret ostil României? Iar dacă ar fi aşa, de câtă prostie ai nevoie să montezi un girofar pe o maşină pe care ai luat-o ca să te "ascundă"? În plus, mă întreb de ce ar fi fost filat nenea ăsta de vreun serviciu secret străin? Oare îi interesa pe spioni cum poate trăi un umanoid fără creier şi voiau să-l răpească pentru nişte teste?
Sunt dezgustat complet...pardon... COMPLECT!

×
Subiecte în articol: marian godina gabriel oprea