x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Realizatoarea TV Marina Constantinescu în juriul concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului 2012”

Realizatoarea TV Marina Constantinescu în juriul concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului 2012”

de Cristinel C. Popa    |    22 Apr 2013   •   13:53
Realizatoarea TV Marina Constantinescu în juriul concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului 2012”
Împreună cu colegii, ea a desemnat drept câştigătoare piesa “Nostalgicii călători”; autorul va fi primi distincţia în cadrul Galei Uniter ce va avea loc în luna mai la Iaşi
 
UNITER - Uniunea Teatrală din România a făcut public rezultatul concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesa românească a anului 2012”. Juriul, format din Marina Constantinescu, Adriana Popescu şi Marian Popescu, a decis să reţină în selecţia finală următoarele piese: “Zăpadă” de Adriana Gurău, “Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci şi “Răpitor”, de Radu Macrinici, dintre acestea fiind desemnată câştigătoare piesa “Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci.
Competiţia se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României. Premiul va fi oferit în seara Galei Premiilor UNITER din 13 mai a.c. care va avea loc la Iaşi iar Editura UNITEXT a UNITER va publica un volum cu piesa câştigătoare menţionată.

×