x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Renunţă să mai dai şpagă la doctor, fiindcă s-ar putea să fii arestat!

Renunţă să mai dai şpagă la doctor, fiindcă s-ar putea să fii arestat!

de Violeta Fotache    |    30 Sep 2009   •   00:00

Vrei să te pensionezi din motive false de sănătate? N-ai nici o şansă, fiindcă autorităţile stau la pândă, un medic din comisia de pensionări medicale a Casei Judeţene de Pensii Dolj fiind deja reţinut pentru corupţie.



Doctorul  Valentina Goga, care potrivit unor surse judiciare ar face parte din comisia mai sus amintită, a fost prins în flagrant delict de luare de mită. Medicul a primit 500 de lei pentru a emite în regim de urgenţă, o decizie de pensionare din motive de invaliditate pe numele unui bărbat din comuna Castranova, judeţul Dolj.

"După constatarea faptei şi întocmirea actelor specifice acestei activităţi, în cauză a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de Valentina Goga, pentru luare de mită. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie sesizat Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă", a anunţat ieri, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.
Atenţionăm cititorii asupra faptului că şi darea de mită se pedepseşte, cu excepţia cazurilor în care persoanele care au dat şpagă se autodenunţă.

×
Subiecte în articol: observator