x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reprezentanţiile Operei Române din Cluj pe luna octombrie, amânate din cauza frigului din sală

Reprezentanţiile Operei Române din Cluj pe luna octombrie, amânate din cauza frigului din sală

06 Oct 2010   •   00:00

Toate cele opt reprezentanţii ale Operei Române din Cluj-Napoca programate pentru luna octombrie au fost amânate, din cauza temperaturii scăzute din sala de spectacole.

Conform unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Opera Română din Cluj-Napoca, toate spectacolele lunii octombrie vor fi reprogramate sau prezentate în alte spaţii.

"Din cauza imposibilităţii utilizării centralei termice, care nu mai îndeplineşte noile condiţii legale pentru a funcţiona, spectacolele lunii octombrie vor fi reprogramate sau vor fi prezentate în alte locaţii", se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al Operei Române din Cluj-Napoca, Dan Bădilă, a declarat că temperatura prevăzută în contractul colectiv de muncă în sala de repetiţii şi de spectacole trebuie să fie de peste 18 grade, iar cum aceste condiţii nu sunt îndeplinite artiştii nu pot să cânte.

"Biletele pot fi returnate sau reprogramate la Agenţia Teatrală. Mulţumim publicului pentru înţelegere", a spus Bădilă.

Printre spectacolele anulate sau reprogramate sunt reprezentaţii cu "Don Giovanni", "Carmen", "Trubadurul", "Hansel şi Gretel" şi "Carmina Burana".

Medifax.

×
Subiecte în articol: observator