x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rețea care vindea cocaină în București, destructurată. Patru arestați, trei plasați sub control judiciar

Rețea care vindea cocaină în București, destructurată. Patru arestați, trei plasați sub control judiciar

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2024   •   08:46
Rețea care vindea cocaină în București, destructurată. Patru arestați, trei plasați sub control judiciar

Patru persoane au fost arestate preventiv, iar alte trei au fost plasate sub control judiciar, în urma unor percheziții făcute de polițiști și procurori la membrii unei rețele care vindea cocaină consumatorilor din Capitală.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Brașov au documentat activitatea infracțională a șapte persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Din cercetări a rezultat că, în perioada februarie – iulie 2024, persoanele în cauză ar fi procurat, deținut, intermediat și comercializat direct cocaină către consumatori din municipiul București, pentru sume cuprinse între 450 și 500 de lei pentru un gram.

În urma celor șapte percheziții făcute la locuințele bărbaților au fost ridicate aproximativ 200 de grame de cocaină, 2,9 kilograme de canabis, cântare electronice de precizie, obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

„În încercarea de a ascunde anumite mijloace materiale de probă, unul dintre bărbații în cauză, înainte de a fi pus în aplicare mandatul de percheziție, ar fi aruncat pe fereastra apartamentului 2 pungi de tip zip-lock conținând o cantitate de cocaină, aceasta fiind recuperată ulterior de către polițiști”, transmite IGPR.

Procurorii au dispus reținerea celor șapte persoane, iar joi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a patru dintre persoanele reținute pentru 30 de zile. Față de alte trei persoane, procurorii au luat măsura controlului judiciar.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cocaina arestaţi