x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Retro Parada Toamnei: 500 de vehicule istorice defilează weekendul acesta în 17 oraşe din România

Retro Parada Toamnei: 500 de vehicule istorice defilează weekendul acesta în 17 oraşe din România

17 Oct 2013   •   14:50
Retro Parada Toamnei: 500 de vehicule istorice defilează weekendul acesta în 17 oraşe din România

Retro Parada Toamnei, ultimul eveniment al anului dedicat vehiculelor istorice, va avea loc în această sâmbătă în 17 oraşe din toată ţara. La evenimentul organizat de Retromobil Club România (RCR) sunt aşteptate să participe peste 500 de automobile şi motociclete care sunt atestate ca vehicule istorice.

Pe lângă Bucureşti, Retro Parada Toamnei este organizată de filialele judeţene RCR în Arad, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Oradea, Petroşani, Piteşti, Ploieşti,  Sibiu, Suceava, Târgovişte, Târgu Mureş şi Timişoara.

Ca în fiecare an, participarea cea mai numeroasă este aşteptată în Capitală, unde colecţionarii de vehicule istorice şi-au dat întâlnire la ora 10.00 la Parcul Carol I. După o expoziţie de două ore se va pleca în paradă pe ruta Piaţa Unirii-Piaţa Victoriei- Piaţa Charles de Gaulle punctul final fiind Salonul Auto Bucureşti, unde Retromobil participă cu un stand la "Bucharest Classic Car Expo". Mai multe detalii despre programul întâlnirilor se găsesc pe retromobil.ro.
 

×