x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revoluţionarii organizează, mâine un miting de protest la sediul Guvernului

Revoluţionarii organizează, mâine un miting de protest la sediul Guvernului

de Jurnalul National    |    16 Ian 2008   •   00:00



Blocul Naţional al Revoluţionarilor organizează, mâine, un miting de protest la Guvern, cerând demiterea conducerii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi înlocuirea membrilor comisiei care se ocupă de verificarea dosarelor de preschimbare a certificatelor de revoluţionar.





Blocul Naţional al Revoluţionarilor organizează, mâine, un miting de protest la Guvern, cerând demiterea conducerii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi înlocuirea membrilor comisiei care se ocupă de verificarea dosarelor de preschimbare a certificatelor de revoluţionar. Mitingul de protest va fi organizat între orele 10:00 şi 11:00, la sediul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor de la Palatul Victoria, fiind aşteptaţi să participe aproximativ 100 persoane, se arată într-un comunicat al Blocului Naţional al Revoluţionarilor 1989 remis Mediafax.
Revoluţionarii cer demiterea conducerii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 şi numirea în funcţia de secretar de stat la această instituţie a unei persoane acceptate de protestatari şi de organizaţiile de revoluţionari majoritare.
Totodată, aceştia solicită autorităţilor să sprijine viitoarea conducere a Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor în înlocuirea membrilor comisiei care funcţionează la nivelul acestei instituţii şi care verifică dosarele de preschimbare a certificatelor de revoluţionar.

×
Subiecte în articol: observator