x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-Poll pentru Craiova. Olguta Vasilescu, castiga al doilea mandat de primar

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-Poll pentru Craiova. Olguta Vasilescu, castiga al doilea mandat de primar

05 Iun 2016   •   22:05
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-Poll pentru Craiova. Olguta Vasilescu, castiga al doilea mandat de primar

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Datele partiale indica faptul ca in unele administratii mari din tara au castigat alegerile candidati cercetati penal sau trimisi in judecata. De pilda, la Craiova, Olguta Vasilescu (PSD) ar fi castigat cu 42%, fiind urmata la mare distanta de candidatul PNL care a obtinut 8%, potrivit unui sondaj IRES, prezentat de realitatea.net.

ALEGERI LOCALE 2016. „Vreau să le mulţumesc craiovenilor pentru că este pentru prima dată când nu au dat un vot împotriva cuiva, iar acest lucru înseamă că ceea ce am reuşit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor. Eu îi asigur că voi munci cel puţin la fel de mult cum am facut-o şi până în momentul de faţă. Mă voi bate pentru Craiova indiferent care o să fie guvernarea pentru că este un oraş care trebuie să se dezvolte în continuare. Mizez foarte mult şi pentru ce o să se întâmple în toamnă pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar: un vot categoric pro PSD. Acest lucru ne dă nouă şansa să ne gândim că în toamnă vom avea un guvern care se va uita către această parte a Olteniei“, a spus Lia Olguţa Vasilescu pentru adevarul.ro.

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a declarat duminică seara, după închiderea urnelor, că PSD va câştiga Primăria Craiova şi majoritatea în CL Craiova şi CJ Dolj, cu mult peste 50%.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA CRAIOVA. 'S-a încheiat procesul de votare la ora 21.00 şi aşteptăm numărarea voturilor, cu speranţă şi cu încredere. În opinia noastră, aşa cum am văzut în campania electorală, aşa cum am simţit la colegii noştri în această zi, vom câştiga Primăria Craiova cu un scor foarte bun, vom obţine mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal şi la Consiliul Judeţean şi, de altfel, vom ieşi învingători în foarte multe localităţi din judeţul Dolj - între 80 şi 90 dintre ele", a spus Manda.

×