x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2013: A fost actualizată ordinea de ADMITERE LA LICEU, în Capitală

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2013: A fost actualizată ordinea de ADMITERE LA LICEU, în Capitală

15 Iul 2013   •   11:47
REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2013: A fost actualizată ordinea de ADMITERE LA LICEU, în Capitală

Ministerul Educaţiei a publicat pe site o nouă ierarhie de admitere la liceu pentru candidaţii ce provin din municipiul Bucureşti, după contestaţiile la capacitate. Absolvenţii de clasa a VIII-a care au reuşit să obţină medii peste cinci la Evaluarea Naţională vor fi repartizaţi la liceu pe 16 iulie 2013.

Consultă AICI ordinea mediilor de ADMITERE LA LICEU pentru candidaţii din Capitală

Lista liceelor pentru municipiul Bucuresti este diponibila aici. 

Lista de specializari pentru municipiul Bucuresti poate fi descarcat de aici. 

- See more at: http://www.b365.ro/rezultate-finale-evaluarea-nationala-2013-ordinea-de-admitere-la-liceu-2013-note-dupa-contestatii_192152.html#sthash.reCXjA6k
Ca şi în anii precedenţi, repartizarea la liceu a elevilor va fi computerizată şi va avea loc pe 16 iulie. A doua zi, pe 17 iulie, absolvenţii de clasa a VIII-a vor putea afla rezultatele finale ale admiterii la liceu. Listele vor fi afişate atât la şcolile de provenienţă ale elevilor, cât şi la liceele la care au obţinut un loc.
Lista liceelor pentru Bucureşti

Lista de specializări pentru Bucureşti


Dosarele de înscriere la liceu vor putea fi depuse până pe 26 iulie.

Cei care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu vor avea o nouă şansă. A doua etapă de admitere în învăţământul liceal va avea loc în perioada 17 iulie-1 august şi se va desfăşura similar celei anterioare. În cazul celei de-a treia etape de admitere, însă, metodologia de organizare va fi diferită.

Astfel, în perioada 5-6 august, vor fi repartizaţi în licee elevii care nu au participat la nicio etapă de admitere, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.


×