x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România are PATRU cetățeni răpiți de Hamas! MAE anunță că încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română sunt prizonieri în Fâșia Gaza

România are PATRU cetățeni răpiți de Hamas! MAE anunță că încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română sunt prizonieri în Fâșia Gaza

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   18:50
România are PATRU cetățeni răpiți de Hamas! MAE anunță că încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română sunt prizonieri în Fâșia Gaza
Sursa foto: Hepta

Încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, este ostatic în Fâșia Gaza, a anunțat joi Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

MAE precizează că „în urma verificărilor efectuate de către autoritățile române, pe baza informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, este ostatic în Fâșia Gaza”.

Ministerul menționează că Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene.

Acesta este a patra persoană cu dublă cetățenie, israeliană și română, care este ostiatică în Fâșia Gaza.

MAE a anunțat în 21 octombrie că o persoană cu cetățenie dublă, israeliană și română, este pe lista ostaticilor din Fâșia Gaza. Este vorba despre un cetățean care inițial figura pe lista persoanelor dispărute.

Ulterior, marți, 31 octombrie, MAE a transmis că alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ostatic gaza roman