x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romanescu+Stochiţă= love neîmpărtăşit

Romanescu+Stochiţă= love neîmpărtăşit

de Toma Roman Jr    |    07 Iun 2012   •   14:10

In campania pentru Primaria Sectorului 5, se intampla lucruri traznite pe ultima suta de metri. Onorabilul domn Corin Romanescu, de la UNPR, a avut o campanie costisitoare, cu bannere uriase, maturi si alte device-uri impartite publicului alegator.

Vazand ca Vanghelie tot ia 63%, dupa sondaje, iar el abia scoate 10, s-a gandit, dupa cum afirma candidatul independent Catalin Stochita, sa mai faca rost de niste voturi. Fiindca Stochita candideaza tot independent si la Consiliul Local, Romanescu s-a gandit sa-i 'cedeze' acestuia niste voturi ale UNPR pentru aceasta functie, cu conditia sa 'abdice' de la primarie in favoarea sa, pe ultima suta de metri. In plus, ar mai fi sarit si cu o suma frumusica.

Cum Stochita candideaza din ambat, ca sa-i faca sac nasului sau Vanghelie, cu care e certat, l-a tratat cu refuz pe UNPR-ist, despre care stia ca face parte din cercul dubios de intim al primarului de la Sectorul 2, generalul de carton Neculai Ontanu.

Asteptam cu interes tratativele dintre Garcea si Romanescu, asta fiindca actorului Mugur Mihaescu ii placeau uniformele de militian, la moda si in UNPR.

×