x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romani morti in vestul Ungariei

Romani morti in vestul Ungariei

19 Noi 2004   •   00:00

Patru romani au fost zbrobiti pe o sosea din Ungaria, in timp ce alti patru, intre care si trei copii, se zbat intre viata si moarte.

LAVINIA TUDORAN, EDUARD PASCU

Cei opt se aflau intr-o Dacie galbena, cu numarul CL 90 SMC, si au avut nesansa de a fi victimele unui accident cutremurator care a avut loc la 140 de kilometri vest de Budapesta, in apropiere de localitatea Lebeny. Cei morti sunt doi barbati, Paraschiv Spirea (35 de ani) din Calarasi, si Ioan Gheorghe (28 de ani) din Ciocanesti, si doua femei, Dumitru Nicoleta (25 de ani) si Constantin Rodica (52 de ani) din Calarasi. Au supravietuit o femeie si trei copii, care sunt internati in stare foarte grava la spitalul din Gyor, dupa cum ne-a declarat consulul roman la Budapesta, Marian Dumitrache.

GHINION. Din primele cercetari ale politiei ungare a reiesit ca Dacia s-a ciocnit dimineata, in jurul orei 7:45, de un camion care transporta porumb si a derapat. Autoturismul a fost proiectat intr-un microbuz ucrainean. Soferul acestuia si-a pierdut viata si un pasager a fost ranit. Dacia a fost transformata rapid intr-un morman de fiare. Ambele autovehicule au ajuns pe campul de pe marginea soselei.

MOBILIZARE. Imagini de cosmar au fost difuzate de televiziunea publica ungara. Nefericitul accident a avut loc pe autostrada M1. Presa ungara transmite ca in aceeasi zona s-au mai petrecut accidente foarte grave. Nu mai putin de cinci ambulante au fost trimise la locul tragediei. De asemenea, mai multe echipaje de politie au ajuns rapid si au inceput cercetarile.

×
Subiecte în articol: observator