x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rovana Plumb face un apel la președintele Iohannis să înceteze cu „amenințările” publice la adresa premierului Dăncilă

Rovana Plumb face un apel la președintele Iohannis să înceteze cu „amenințările” publice la adresa premierului Dăncilă

13 Mai 2018   •   16:30
Rovana Plumb face un apel la președintele Iohannis să înceteze cu „amenințările” publice la adresa premierului Dăncilă

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a făcut un apel la preşedintele Klaus Iohannis să înceteze cu "ameninţările" publice la adresa premierului Viorica Dăncilă. 

"Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!", a transmis liderul femeilor social-democrate, printr-un comunicat de presă. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că Viorica Dăncilă, aflată în vizita la Vatican, ar fi făcut o confuzie între o posibilă vizită a Papei în România şi discuţiile despre Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, pe care ţara noastră o va deţine în prima jumătate a anului viitor. 

"Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi, în final, a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire şi, într-adevăr, acolo se spune că s-a vorbit despre Preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene, în prima parte a lui 2019. Singura explicaţie a mea este că doamna a înţeles că este vorba despre vizită şi nu despre preşedinţie. Deci o confuzie inexplicabilă", a spus Iohannis, într-o declaraţie acordată presei la Blaj.

AGERPRES

×