x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rulota în care a stat Nicole Kidman, în România, a transportat droguri

Rulota în care a stat Nicole Kidman, în România, a transportat droguri

11 Iun 2010   •   00:00
Rulota în care a stat Nicole Kidman, în România, a transportat droguri
Sursa foto: /RTV

Poliţiştii de frontieră au confiscat rulota în care a actriţa Nicole Kidman a locuit în România când a jucat în Cold Mountain, vehiculul fiind folosit pentru transportarea a peste 100 de kilograme de heroină. Drogurile erau aduse în România din Turcia, iar cu ajutorul rulotei erau transportate în Occident. În principal în Olanda şi Italia.



Pe lângă transportul de droguri, rulota era folosită şi la alte activităţi, unele din ele chiar artistice. "Rulota era achiziţionată de traficanţi şi închiriată unor firme de producţie de filme şi o foloseau pentru filmarea în diferite zone ale ţării", a declarat purtătorul de cuvânt al IGPF, Fabian Bădilă, citat de realitatea.net.

Astfel, a ajuns Nicole Kidman să stea în rulota folosită la traficul de narcotice. La scurt timp după ce filmările la Cold Mountain s-au încheiat, rulota a ajuns în custodia poliţiei de frontieră. În ea, poliţiştii antidrog au descoperit 112 kg de heroină.

O astfel de rulotă, folosită, se vinde cu peste 15.000 de euro. Aceasta ar putea fi vândută însă la un preţ dublu, datorită amprentei lăsate de Nicole Kidman. Rulota stă însă în curtea poliţiei de frontieră din 2004, când a fost confiscată. Şi, la fel ca alte obiecte de valoare, nu poate fi vândută deoarece nu există o lege care să permită valorificarea ei.


×
Subiecte în articol: observator